Beachbungalows

Stelt u zich eens voor… ’s Ochtends wakker worden door het ruisen van de zee in een luxe beach bungalow aan het strand van Katwijk. Lekker ontspannen met een kopje koffie op uw bank met uitzicht over de Noordzee met, op een verdwaalde zeemeeuw na, de rust van het verlaten strand. Of misschien even lekker ontbijten bij het naastgelegen beachclub ‘het Wantveld’.

Na een lekker dagje Noordzee strand, niet in de file naar huis, maar bijkomen op het terras van onze beachclub. Het kan allemaal. Echter, u moet wel tijdig reserveren, want wij bieden slechts 15 luxe strandbungalows op een unieke lokatie aan het strand van Katwijk. Bekijk hier ons aanbod aan luxe Beach Bungalows

Onze ruime beach bungalows zijn modern maar toch knus ingericht. De bungalows worden verhuurd voor verblijf van max. 5 personen. Er is slaapplaats voor 2 volwassenen en 3 kinderen. De gehele vakantiewoning wordt verwarmd door middel van CV. In de woning is 230 Volt electra aanwezig. Verder aanwezig bij de huisjes zijn 2 stoelen voor buiten.

Wilt u een luxe strandstoel en/of een windscherm? Deze zijn te huur. Vraag hierom bij de receptie.

Deluxe Beachbungalows:

- Ouderslaapkamer op begane grond met 2 persoonsbed
- Vide met 3 eenpersoons bedden
- Badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluiting voor 230 Volt 
- Open keuken met koelkast, 4 pits kookplaat, waterkoker, espresso apparaat (koffie te koop bij receptie) en magnetron 
- Gemeubileerde woonkamer met eettafel, stoelen en zitbank, TV, WIFI, openslaande deuren naar zee en eigen veranda

Comfort Beachbungalows:

- Hal
- Ouderslaapkamer met 2 persoonsbed
- Kinderslaapkamer met 3 persoons - stapelbed
- Badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluiting voor 230 Volt
- Open keuken met koelkast, 4 pits kookplaat, waterkoker, espresso apparaat (koffie te koop bij de receptie) en magnetron
- Gemeubileerde woonkamer met eettafel, stoelen en zitbank, TV, WIFI, openslaande deuren naar zee

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op parkeerterrein Noordduinen. Vanaf hier is het ongeveer 300 meter lopen naar de receptie. In de directe omgeving van de huisjes bestaat géén gelegenheid om te parkeren. Dit is immers op het strand en daar mag u niet met de auto op. Het hele jaar door, van maandag t/m zaterdag, geldt een “betaald parkeren” regeling van 10.00 t/m 22.00 uur. Op zondag is parkeren gratis.

Honden

Wij hebben er geen moeite mee als u uw hond(en) meeneemt. Uiteraard verwachten wij dan wel, in alle redelijkheid, dat uw huisdier(en) dan geen overlast bezorgen aan medebewoners van ons park of strandbezoekers. Tevens verwachten wij ook van u dat u zelf uitwerpselen, braaksel, haren van ruiende honden etc. opruimt met een zakje.

Wij brengen € 30,00 in rekening per hond per verblijf voor extra schoonmaakkosten. Honden zijn uiteraard NIET toegestaan onder de douche, op de bank, bedden of ander meubilair. Mochten hier hondenharen worden aangetroffen, dan wordt het verwijderd en wordt de vernieuwing verrekend, evenals andere schade en bevuiling. Wij houden de bungalows graag netjes voor al onze gasten! Het is niet aan te raden een hond alleen in de beach bungalow te laten. Bij de bungalows moeten honden zijn aangelijnd.

Let wel: het Katwijkse strandbeleid bepaalt het volgende: Gedurende de periode 1 april tot 1 oktober mogen tussen 9.00 uur en 19.00 uur geen honden op het strand verblijven. De reden daarvoor is dat strandbezoekers niet teveel overlast mogen ondervinden van honden. Van 19.00 uur tot 9.00 uur is de opruimplicht van toepassing. De honden hoeven niet te worden aangelijnd.