Honden

Wij hebben er geen moeite mee als u uw hond(en) meeneemt. Uiteraard verwachten wij dan wel, in alle redelijkheid, dat uw huisdier(en) dan geen overlast bezorgen aan medebewoners of strandbezoekers. Tevens verwachten wij ook van u dat u zelf uitwerpselen, braaksel, haren van ruiende honden etc. opruimt.

Wij brengen €14,00 per dag in rekening per hond voor extra schoonmaakkosten. Honden zijn uiteraard NIET toegestaan onder de douche, op de bank, bedden of ander meubilair. Mochten hier hondenharen worden aangetroffen, dan wordt het verwijderd en wordt de vernieuwing verrekend, evenals andere schade en bevuiling. Wij houden de bungalows graag netjes voor al onze gasten! Het is niet aan te raden een hond alleen in de beach bungalow te laten. Bij de bungalows moeten honden zijn aangelijnd.

Let wel: het Katwijkse strandbeleid bepaalt het volgende: Gedurende de periode 1 april tot 1 oktober mogen tussen 9.00 uur en 19.00 uur geen honden op het strand verblijven. De reden daarvoor is dat strandbezoekers niet teveel overlast mogen ondervinden van honden. Van 19.00 uur tot 9.00 uur is de opruimplicht van toepassing. De honden hoeven niet te worden aangelijnd.