Onze strandbungalows

interieur

Onze ruime strandbungalows zijn modern maar toch knus ingericht. De bungalows worden verhuurd voor verblijf van max. 5 personen. Er is slaapplaats voor 2 volwassenen en 3 kinderen. De gehele vakantiewoning wordt verwarmd door middel van CV. In de woning is 230 Volt electra aanwezig. Verder aanwezig bij de huisjes zijn 2 stoelen voor buiten. Wilt u een luxe strandstoel en/of een windscherm? Deze zijn te huur. Vraag hierom bij de receptie.

laz_indeling

De indeling

– Halletje
– Kinderslaapkamer met 3 persoons- stapelbed
– Ouderslaapkamer met 2 persoonsbed
– Badkamer met douche, toilet en wastafel, aansluiting 230 Volt voor bv. scheerapparaat
– Open keuken met koelkast, 4 pits kookplaat, waterkoker, espresso apparaat (koffie ook verkrijgbaar bij de receptie) en magnetron
– Gemeubileerde woonkamer met 6 persoons eettaffel, stoelen, zitbank,
  TV met DVD speler, WiFi Internet, luxe stoel, openslaande deuren richting westen (zeezijde).

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op parkeerterrein Noordduinen. Vanaf hier is het ongeveer 300 meter lopen naar de receptie. In de directe omgeving van de huisjes bestaat géén gelegenheid om te parkeren. Dit is immers op het strand en daar mag u niet met de auto op. Het hele jaar door, van maandag t/m zaterdag, geldt een “betaald parkeren” regeling van 10.00 t/m 22.00 uur. Op zondag is parkeren gratis.

Honden

Wij hebben er geen moeite mee als u uw hond(en) meeneemt. Uiteraard verwachten wij dan wel, in alle redelijkheid, dat uw huisdier(en) dan geen overlast bezorgen aan medebewoners van ons park of strandbezoekers. Tevens verwachten wij ook van u dat u zelf uitwerpselen, braaksel, haren van ruiende honden etc. opruimt met een zakje.

Wij brengen € 30,00 in rekening per hond per verblijf voor extra schoonmaakkosten. Honden zijn uiteraard NIET toegestaan onder de douche, op de bank, bedden of ander meubilair. Mochten hier hondenharen worden aangetroffen, dan wordt het weggegooid en wordt de vernieuwing verrekend met borg, evenals andere schade en bevuiling. Wij houden de huisjes graag netjes voor alle gasten! Het is niet aan te raden een hond alleen in het huisje te laten. Bij de huisjes moeten honden zijn aangelijnd.

Let wel: het Katwijkse strandbeleid bepaalt het volgende: Gedurende de periode 1 april tot 1 oktober mogen tussen 9.00 uur en 19.00 uur geen honden op het strand verblijven. De reden daarvoor is dat strandbezoekers niet teveel overlast mogen ondervinden van honden. Van 19.00 uur tot 9.00 uur is de opruimplicht van toepassing. De honden hoeven niet te worden aangelijnd.

interieur_001

interieur_002